Barthezz. ! Napisano 6 Lutego 2018 #495233 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Nick: Barthezz. ! Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie dość spore. Miałem admina na wielu serwerach i zawsze sprawdzałem się w tej roli. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-się: 9 lat z przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram dość dużo na serwerze oraz umiem odróżnić czita od skilla. Chciałbym pomóc administracji w prowadzeniu serwera i tak jak wspominałem wyżej w roli admina sprawdzałem się zawsze dobrze. Gracze mnie dobrze znają wielokrotnie pisali żebym ogarnął jakiegoś admina bo za dnia mało ich akurat gra. W razie jakiegokolwiek problemu wystarczy jedna wiadomość na steam i wchodzę go rozwiązać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h w weekendy do 5-6h Kontakt: GG: 48801671 Steam : Barthezz. ! Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Barthezz. !/80.72.40.110:27026/ Pozwolenie na złożenie wcześniejszego podania otrzymałem od Sunn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
;xoxo Napisano 6 Lutego 2018 #495236 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Na tak +wiek +steam Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikki Benz Napisano 6 Lutego 2018 #495252 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Chciałbym poprzeć swoim głosem gracza Bartheza . Gram z nim od dłuższego czasu i uważam, że w pełni zasługuje na zdobycie "Admina" Posiada konto Steam co jest bardzo ważne, jest bardzo dobrym graczem w odpowiednim wieku, nie stosuje żadnych niedozwolonych aplikacji tzw cheat-ów. Stara się zachować porządek podczas gry, przywołując do porządku innych graczy, którzy nie przestrzegają regulaminu servera. Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skylerb Napisano 6 Lutego 2018 #495287 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Gracz na wysokim poziomie i w odpowiednim wieku do administrowania serwerem. Czesto obecny na serwerze i przestrzegający regulaminu. Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 6 Lutego 2018 #495289 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 jestem na tak gra na poziomie zgłasza ma steam jak wyżej napisali koledzy wiec na tak myślę że sie sprawdzi Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 7 Lutego 2018 #495399 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) Na tak. +Dużo gra +Zgłasza na steam + ogarniety + dużo gra Edytowane 7 Lutego 2018 przez MARCINKSYS Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 10 Lutego 2018 #496027 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 (edytowane) Na tak + wiek + steam + ogarnięty + lubiany Edytowane 10 Lutego 2018 przez DionizyZlotopolski Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 10 Lutego 2018 #496030 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 (edytowane) Jestem na tak! +steam +wiek +Lubiany na serwie Edytowane 10 Lutego 2018 przez RekuseQ Barthezz. ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi