dejwid Napisano 7 Lutego 2018 #495427 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Witajcie, Z tej strony xenoPL. Wczoraj dostałem ssy na serwerze csgomod:2. Chciałem je natychmiastowo wrzucić, no ale niestety pliczek z danymi logowania na multihead forum przepadł(format kompa, nowy system), więc zmuszony byłem założyć drugie konto o nicku xenoPL na forum. UB na serwerze dostałem, no ale co mam z tego jak mam bana na forum, na obydwu kontach, nawet nie mam jak wrzucić ssów . Jest to wyjątkowa sytuacja, ponieważ byłem zmuszony robić reinstal systemu przez syf na kompie(parę wirusów się wkradło). Dodam jeszcze że mam VIP'a na tym serwerze . Prosiłbym o nie banowanie tego konta, hasło znam na pamięć więc myślę że podobna sytuacja którą wyżej opisałem (format kompa, nowy system ) nie będzie miała miejsca. Pozdrawiam xenoPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Lutego 2018 #495558 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 @Malu @z.r.a.z. @SUNN. Co z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Lutego 2018 #495559 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 napisz mi na pw hasło oraz nick do podanego konta które ma zostać, reszte usunę. dejwid dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Lutego 2018 #495560 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi