KOSA4321 Napisano 9 Lutego 2018 #495813 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Siema dostałem bana przez brata na go mod 8 i nie znam ani god ani nic na odwołanie bana moj nick to KOSA odwołajcie bana mó brat plisss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 9 Lutego 2018 #495814 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Po pierwsze dostosuj się do wzoru. Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Apecio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSA4321 Napisano 9 Lutego 2018 Autor #495815 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 ale o to chodzi ze nie wiem jaka to była mapa ani godzina itd dawno bym go odwołał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Lutego 2018 #495816 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Mnie nie obchodzi czy grał Twój brat czy Ty, masz bana i ban zostaje, ponieważ ban jest z 31 stycznia, czas minął. Nawet nie umiesz sie dostosować do wzoru i prosisz o coś czego nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Lutego 2018 #495817 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi