Piszu Napisano 9 Lutego 2018 #495851 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Twój nick podczas gry:Piszu z Roztok Godzina, data zdarzenia: 09.02.2018 - 21:08:06 Mapa:de_dust 2 STEAM_ID / IP:BRAK Uzasadnienie: Serwusik ! Chciałbym się odwołać od bana gdyż dostałem PERMA za reklamę , ale tu jest taki mały problemik bo spytałem się gracza czy grał kiedyś na danym serwerze ? Rozumiem banik 1-5dni , ale od razu Perm :-) Jestem stałym graczem go#4 na dd2 sobie pogrywam z nudów i mi wpakowali Perma XD :-) Dobrej nocy prosze o szybkie rozpatrzenie sprawy :-) Mamusiaa i MartyN dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 9 Lutego 2018 #495871 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 @SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Lutego 2018 #495882 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 1 godzinę temu, Piszu napisał: Chciałbym się odwołać od bana gdyż dostałem PERMA za reklamę Nie pierwszego już. 1 godzinę temu, Piszu napisał: ale tu jest taki mały problemik bo spytałem się gracza czy grał kiedyś na danym serwerze ? Ogólnie z tego powodu problemów nie robimy, no chyba że ktoś usilnie podaje całą nazwę sieci (i to już nie pierwszy raz). 1 godzinę temu, Piszu napisał: Dobrej nocy prosze o szybkie rozpatrzenie sprawy :-) Nic Ci to nie da, bo bana i tak skrócę do 3 dni. Nie uczysz się na błędach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Lutego 2018 #495883 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi