SUNN. Napisano 11 Lutego 2018 #496172 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Witam Potrzebne będą dwa nowe MODT dla VIP i Free VIP. Jedno zlecenie bo mają być jednolite. Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): MODT Tematyka: kanter stryke OnlyDD2 Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Ostatnio nie podawałem i wyszło supi, ogólnei coś związanego z DD2 (może być takie jak jest obecnie) Kolorystyka: Ciemniejsza raczej Rozmiar: 705px x 420px (tak jak obecne) Napis: Inne uwagi: Tu jest aktualne MODT Powyżej jest aktualne MODT dla VIPów, potrzebuję zrobić: 1. nowe z identycznymi informacjami + dodanie info że VIP mają skiny broni. (może być dodana adnotacja że aby je wyłączyć można użyć komendy /modele - jestem otwarty na takie ciabongi) 2. MODT Free VIP na wzór tego zwykłego VIP z informacjami, że FREE VIP zawiera: Zestawy broni do wyboru: - AK47 +dgl - M4A1 +dgl - +5hp za frag i +10hp za zabicie hsem Pozdrawiam, Janusz Maj. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 15 Lutego 2018 #497054 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) VIP: FreeVIP: @SUNN. Edytowane 16 Lutego 2018 przez AndreS~ SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Lutego 2018 Autor #497059 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 @AndreS~ zajebiście, a dałoby się to tło z mapą przyciemnić trochę żeby logo MG i tablica z danymi była bardziej odcięta od tła? I w sumie zamiast tego nawiasu z info o skinach można dać gwiazdkę przy * "BRONI" i gdzieś niżej dać np. "* komenda /modele włącza/wyłącza skiny broni". Natomiast przy FREE VIP dopisać z * że można go wyłączyć komendą /vipoff. Frost` i AndreS~ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLTe Napisano 21 Lutego 2018 #498391 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 https://imgur.com/a/4gOPB Co sądzisz? Bezzi i SUNN. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Lutego 2018 Autor #498393 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 @eLTe No i super w sumie miałem wczoraj temat zamknąć ale zapomniałem Dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLTe Napisano 21 Lutego 2018 #498394 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi