WSOG Napisano 11 Lutego 2018 #496224 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Data zdarzenia: 11.02Nick gracza: moj ( WS&OG) admina (Stick Vision)Dowody: *DEAD* Dionizy Zlotopolski : co jest wiki? PTB: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny. WSOG! : zostaw ja Zapraszamy na nasze forum Multi-Head.pl SIWY dropped WSOG! : xD Wiktoria<3 : Obraza mnie WS&OG! killed Wiktoria<3 with awp Dionizy Zlotopolski : bo to frajer jakisDionizy Zlotopolski : ws sam wy********j :* Wiktoria<3 : *DEAD* wy$peQ~SP`009 : W PIZDE je***e pi**y ZAGRUCHANE WIKTORAI SZMATO [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'obraza' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:37818215' [AMXBans] Your IP: '178.235.107.93' [AMXBans] =============================================== Świadkowie:Uzasadnienie: bezpodstawny ban na 5 minut z powodem "obraza" gdzie nikogo nie obrazilem, byc może admin sie pomylil. Nikogo nie obraziłem, grałem normalnie. Podoba mi sie serwerownia,gram tu od jakiegos czasu i miałem myśli czy składac podanie o admina. Mam nadzieje,ze jakiś wniosek będzie wyciągniety dla tego admina lub jakiekolwiek ostrzeżenie 5! Edytowane 11 Lutego 2018 przez WSOG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 11 Lutego 2018 #496238 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Ban już minął ale @vision zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Lutego 2018 #496391 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Banów 5 minutowych z reguły nie rozpatrujemy jeśli opiekun chce niech sprawdzi logi, ban dawno minął. Graczu @WSOG Jeśli sytuacja się będzie powtarzać i będziesz czuł sie pokrzywdzony, zrób najlepiej screen nagraj demko i wtedy działaj. Forma pisemna jest z miejsca skreślona. @MARCINKSYS sprawdź też aktywność admina na forum. Inte Tillgänglig Danke:* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Lutego 2018 #496392 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi