Gość Napisano 20 Lutego 2018 #498120 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Data zdarzenia: 14 styczeńNick gracza: Osoba od której to dostałem ma nick na forum AniaDowody: Konto nazwa "FamePL"Świadkowie: brata komputer? zdj na priv mogę stanowiskUzasadnienie: Gram na tym serwerze razem z bratem (serwer COS 45k). Korzystamy z dwóch różnych komputerów, ale mamy jeden router czyli jedno IP. Na forum dostałem bana za to że robię multikonto. Ja i brat mamy osobne konta STEAM i na forum. Oba konta zostały zbanowane (FamePL, FacuPL). Chciałbym by konto zostało odbanowane lub wyjaśnienie całej sprawy i użytkowanie tego konta bez ryzyka. Dziękuję i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 20 Lutego 2018 #498127 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Osoba, która banowała, została powiadomiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Lutego 2018 #498134 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi