KamczU Napisano 25 Lutego 2018 #499143 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Witam. Chciałbym wnieść skargę na gracza @K4MCZU. Dlaczego? Podrabia się on pode mnie i wykorzystuje moje pracę widziałem w podaniu na grafika. Przepraszam za reklamowanie forum, lecz bardzo mi na tym zależy. Dowody: 1. SKASOWANA REKLAMA. 2. SKASOWANA REKLAMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Lutego 2018 #499150 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Team forum nie odpowiada za szerzenie plagiatu na innych forach, musisz się sam na sam z nim rozliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Lutego 2018 #499151 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi