;xoxo Napisano 26 Lutego 2018 #499579 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Wzór podania: Nick: dopamina. (Stary nick ;x) Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Około 3 lat na jednej z sieci serwerów, oraz miałem swoje serwery. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 7lat. (roczna przerwa) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: W swojej karierze w cs już nie raz byłem adminem na wielu sieciach i każdy był zadowolony, ponieważ mam podejście do ludzi, jestem kultralny, nie sprawiam problemów, umiem załagodzić spór. Mam dużo czasu na gre (dodatkowo prawie cały czas jestem dostepny na STEAM więc jeżeli coś sie dzieje na serwerze nie tak to wystarczy info i wchodze). Ogólnie chciałbym pomóc w prowadzeniu serwera, myślę że pomoc się przyda, oczywiście ostatnie zdanie należy do was. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W dni robocze 3-4h, w dni wolne 5-6h Kontakt: Steam: dopamina. GG:43381030 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/dopamina./80.72.40.110:27026/ Dzięki za poświęcony czas czytając moje podanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 26 Lutego 2018 #499584 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Jestem na ogromne TAK!!! +Wiek, +staż, +doświadczenie +amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthezz. ! Napisano 26 Lutego 2018 #499613 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Na tak + staż + doświadczenie + już miał tu admina + lubiany + steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 26 Lutego 2018 #499614 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 wiek, staz oraz amx na + a wiec tak jak u grajo probny na 2 tygodnie, niech udowodni, że mu naprawde zależy Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 28 Lutego 2018 #499924 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Jestem na tak wiek jest stream jest amx zna admina tu miał. +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 1 Marca 2018 #500270 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi