RedCatPL Napisano 28 Lutego 2018 #500002 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Nick: RedCatPL Wiek: Rocznikowo 16 Doświadczenie [w byciu adminem]: Nigdy nie byłem adminem ale chciałbym spróbować swoich sił w tej roli:] Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10 Menu raczej potrafię zbindować i podstawy też ogarniam ale szybko się uczę więc to kwestia czasu by osiągnąć perfekcję. Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Są często chwile w których na serwerze nie ma Admina i niektórzy gracze świetnie potrafią wykorzystywać te sytuacje używając wspomagaczy dlatego chciałbym aby takie rzeczy się nie zdarzały:] Potrafię odróżnić normalnego gracza od cheatera i ogólnie chce pomoć serwerowi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godz. Ale bycie adminem to obowiązek i zwiększyłbym trochę liczbę godzin. Kontakt: Forum, FB Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/RedCatPL/91.224.117.52:27140/ Edytowane 28 Lutego 2018 przez RedCatPL Mlodaa z m4 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestem BogieEm Napisano 28 Lutego 2018 #500010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Jestem na tak + Czasem coś tam strzeli + Pomocny + Kulturalny + Wiek Adminów nigdy za dużo , da rade Pozdro Bóg Edytowane 28 Lutego 2018 przez Jestem BogieEm RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 28 Lutego 2018 #500029 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Jestem na duuuuze TAK! + Gra bardzo dlugo na serwie co sie ceni + Dobrze gra + Bezkonfliktowy, kulturalny + Pomocny +/- Doswiadczenie, ale sluze pomoca + Mikro Proponuje chociaz okres probny, pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2018 przez Mlodaa z m4 RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 28 Lutego 2018 #500062 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Jestem niestety na Tak + GT ciągle jest na serwerze + wiek + mikro + przyjacielski ( nadaje się jako admin ) +/- doświadczenie musi być ten pierwszy raz ? + dobrze strzela + Kultura Gram z nim przez dwa lata nie będzie z nim problemów ? Powodzenia! Pozdro *w* RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek12 Napisano 1 Marca 2018 #500281 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Jestem na tak ? +Często na serwerze +Wiek +Kultura +Bezkonfliktowny +Pomocny Myślę ze da rade ? RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 1 Marca 2018 #500288 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Jestem na Tak +GT +wiek +kulturalny +mikro Pozdrawiam i życzę powodzenia! RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Marca 2018 #500651 Administrator Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na PW w celu otrzymania dalszych instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Marca 2018 #500798 Administrator Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi