brajeranzo1 Napisano 1 Marca 2018 #500126 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Nick: 404NerDWiek: Rocznikowo 16Doświadczenie (w byciu adminem): byłem administratorem na serwerze polejemywypijemyZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: około 3-4 lataSteam / NonSteam: nonsteamDlaczego Ty: ponieważ gram dużo w nocy na csgo #5 i nieraz sa cziterzy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6 godzinKontakt: steam steamcommunity.com/id/404NerD/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/brajeranzo1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 1 Marca 2018 #500127 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 (edytowane) Jestem odrazu na NIE SAME MINUSY - Nie ma wzoru podania - wogóle grasz na tym serwie XD ? -GT - wiek - nie udzielasz się na forum - Doświadczenie 6/10 A byłeś administratorem XD ? Zrób podanie za dobry miesiąc daj się dobrze poznać graczom oraz użytkownikom multi-head ( forum) Ode mnie wszystko pozdrawiam *w* Edytowane 1 Marca 2018 przez *W* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 1 Marca 2018 #500143 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 (edytowane) +Wiek +Doświadczenie -GT -5/6 godzin trochę przesadzone bo rzadko cię widuje Ogólnie grasz na serwerze dopiero od niedawna i trochę za wcześnie na admina moim zdaniem. Pograj trochę daj się poznać innym i wtedy złoż podanie Narazie jestem na NIE Edytowane 1 Marca 2018 przez RedCatPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Marca 2018 #500647 Administrator Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Nie spełniasz większości wymagań. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Marca 2018 #500648 Administrator Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi