kG. Napisano 2 Marca 2018 #500357 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Nick:kG. Wiek:15, rocznik 2002. Doświadczenie (w byciu adminem): Jeszcze nigdy nie byłem adminem, w końcu musi być ten pierwszy raz Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10. Staż w CS-sie: 3-4 lata. Steam / NonSteam: NS. Dlaczego Ty: Jestem często na serwerze, lubię pomagać innym. Chciałbym zadbać o porządek na serwerze. Banować graczy, którzy cheatują. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-4 godziny. Kontakt: Fb, Snapchat oraz Forum. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/kG./91.224.117.52:27140/ Pozdrawiam, kG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 3 Marca 2018 #500615 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Jestem na TAK: + Wbija często i powinni go aktywni gracze kojarzyć + Znam kolegę, mam z nim stały kontakt + Bezstronny, komunikatywny, unika konfliktów + Pomocny, dobrze gra + Gt/minuty Pozdrawiam kG. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 3 Marca 2018 #500623 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Jestem na TAK +GT +Kulturalny +Pomocny +Bezkonfliktowy kG. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Marca 2018 #501061 Administrator Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na PW w celu otrzymania dalszych instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Marca 2018 #501201 Administrator Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi