Venquence Napisano 2 Marca 2018 #500379 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Cześć wszystkim, dziś wróciłem do rodzinnego domu i podczas próby połączenia z serwerem otrzymałem następujący komunikat i nie ukrywam, rozśmieszyło mnie to: http://www.tinypic.pl/5secg3mc6ul1 Dodam, że łącząc się dziś z rana z innego routera normalnie połączyło mnie z serwerem. Z góry dzięki za szybką odpowiedź, pozdrawiam serdecznie Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Marca 2018 #500380 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Zresetuj router pokryło Ci sie ip osoby zbanowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venquence Napisano 2 Marca 2018 Autor #500382 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Zupełnie wypadło mi to z głowy, wszystko jest już po staremu - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Marca 2018 #500391 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi