Kil3r Napisano 3 Marca 2018 #500617 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) data zdarzenia 3 marca 2018 nick gracza bob dowody [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'ogar /wezperk pisz skarge.' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1842881739' [AMXBans] Twoje IP: '46.171.236.114' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'kil3r' dostal bana na '30 minut'. Powod: 'ogar /wezperk pis świadkowie gracze obecni na serwie uzasadnienie bob zbanował mnie za perki które są ogólne i dostępne dla zwykłych graczy plus prowokacja do pisania skargi Edytowane 3 Marca 2018 przez Kil3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Marca 2018 #500620 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Nie wygląda mi to jak skarga, przenoszę do odwołań. @KILLL zapraszam do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kil3r Napisano 3 Marca 2018 Autor #500624 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 jak ma to dokladnie wygladać ? KILLL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Marca 2018 #500853 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 @KILLL Dlaczego nie wypowiadasz sie proszony? Dobra to tak, 500K jest w stanie naprawy, ale jeśli czegoś nie ma w regulaminie i banujecie bezpodstawnie to źle. Owszem występuje sporo bugów /wezperk działa narazie jak działa i do tego tymczasem sie stosujcie, a nie banujecie, bo Wam nie pasuje, że ktoś może wziąć jakiś perk. Kupił vipa to może proste i logiczne, pewnie to będzie zmieniane, ale nie mi o tym mówić. Zamykam i sie stosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Marca 2018 #500854 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi