KoKaInE Napisano 4 Marca 2018 #500864 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Nick:KokolinoWiek:18 latDoświadczenie (w byciu adminem):Dawno temu byłem, ale coś tam pamiętam Znajomość AMXX (W skali 1-10):7Staż w CS-sie:7 lat z przerwami na lola Steam / NonSteam:NoSteam https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=479417997&token=DLMT45qQDlaczego Ty:Ponieważ gram często daje przykład i gracze mnie znają Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Minimum 3 godziny Kontakt:Ts/Steam/Mogę FaceBooka podać Krystian Rydzyński biało-czarne zdjęcie taki nicki typek Link do GameTracker'a: Nie wiem co to jest jeśli to potrzebne to prosze o odpowiedz to dostarcze game trackera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 4 Marca 2018 #500882 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 (edytowane) https://www.gametracker.com/player/Kokolino/91.224.117.52:27140/ To jest twój GameTracker a według niego grasz na serwerze dopiero 9 godzin... To zdecydowanie za mało. Pograj trochę daj się poznać innym i wtedy złóż podanie;) Póki co jestem na NIE Edytowane 4 Marca 2018 przez RedCatPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoKaInE Napisano 4 Marca 2018 Autor #500977 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Okey dzięki a ile potrzebuję godzin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 5 Marca 2018 #501314 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 (edytowane) Jestem na NIE Ponieważ grasz za mało daj się poznać innym graczom. + wiek -/+ Doświadczenie - Nie wie co to jest GameTracker aj Moja rada pograj sb miesiąc na serwerze i daj się poznać ? Tyle pozdr *w* Edytowane 6 Marca 2018 przez *W* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Marca 2018 #501733 Administrator Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Popraw aktywność na serwerze. Aktualnie podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Marca 2018 #501734 Administrator Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi