Skocz do zawartości

[ZREALIZOWANE]Płatne zlecenie :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium

Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar oraz Sygnatura

Tematyka: CS, Inne gry strzelane

Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):

Kolorystyka:

Rozmiar:

SYGNATURA  - 600x250PX lub mniejsza 

Napis: eXizoo

Inne uwagi: Umyśliłem sobie grafikę Związaną najlepiej z Counter Strike. Chciałbym aby znalazło się tylko w sygnaturze logo Multi-Head oraz ładnie wpasowany napis. Chciałbym napomnieć że za na prawdę dobre prace, nad którymi graficy na prawdę się postarają jestem w stanie zapłacić do 100 Polskich Cebulionów. Avatary na forum są okrągłe także weźcie to także pod uwagę! :)

Edytowane przez Dr.eXizoo

• Premium

Nie chcę żebyście myśleli że zapomniałem o zleceniu. Sygnaturę mam już wykonaną i została jedynie kwestia avatara. Avatar od bezziego mi się spodobał lecz użyłem go na test i średnio wygląda na forum więc oczekuję jeszcze czegoś nowego :)

@Vynter fajny pomysł przy tym avatarze, ale lepiej by to chyba wyglądało z poziomym napisem, bez pochyły. Ogólnie mógłbyś przy nim trochę posiedzieć, dodać na przyklad jakiś lekki cień do napisu, jakieś fajne bajerki. Lubię jak grafik pokazuje, że na prawdę coś kombinował z pracą zwłaszcza że chciałbym za to zapłacić:)

• Premium

@T-Killa drugi obrazek, napis wyszedł genialnie. :D Jakbyś mógł z samym tłem jeszcze troszkę pogrzebać byłoby super, w sensie chodzi bardziej o kolorystykę ponieważ samo w sobie jest dobre. Ten cień na około pierwszego obrazka przerzuć także na drugi jak możesz. :D

@Bezzi Nie wiem jak to zrobiłeś, ale sam napis także wyszedł Ci perfect na drugim obrazku, jakbyś czytał w moich myślach, tylko to tło i oko na nie :D.

Jeżeli uda wam się zrobić te 2 avatarki dobrze to za je same po 50zł ode mnie dostaniecie.

Zapomniałem tylko wspomnieć wcześniej że płacę jedynie przelewem.

• Premium

To jeszcze nie jest to chłopaki ;X

@Bezzi Jesteś coraz bliżej, bardziej kolorowo :D żeby ten napis też się wyóżniał.

@T-Killa To CI wyszło już gorzej ;/ I ten obrazek musi być ciut większy, chodzi o to że za dużo pola jest dookoła pustego

@Dr.eXizoo  Hmm.. Bez tła to zrobić? :D Wtedy nie będzie pustego pola. Zmienic tło? Sam ten obrazek powiększyć ale na tym tle czy jak? 
Uczę się dopiero, wskazówki by się przydały :D:D 

Dobra, poddaje się :D  @Bezzi działaj :D

Nie jestem grafikiem, chciałem tylko spróbować. Pozdrawiam ;) 

Edytowane przez T-Killa

• Premium

Uwaga, Uwaga! :D Mamy zwycięzców!

@VEX` Perfekcyjna sygnatura! 70 zł przelewem leci za nią samą w Twoją stronę! :)

@Akumu Za zrobienie super sygnatury i avatara dostanie ode mnie 100 zł :)

Zlecenie do zamknięcia oraz zapraszam Panów z danymi do przelewu na Prywatną wiadomość :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...