Freeszu Napisano 6 Marca 2018 #501344 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 (edytowane) Witajcie Sprawa wygląda tak że, grałem z rana i nabiłem 92 lvl (dokładnie) potem wszedłem po 30 minutach może 40 wchodze w moją klase i mam 1 lvl ale wpisałem /freelvl wiec mam 41 o co chodzi ? @EvOty wiesz coś na ten temat ? Edytowane 6 Marca 2018 przez Freeszu Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 6 Marca 2018 #501345 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 (edytowane) Z tego co sie orientuje to po tym jak nabiłeś lvl, to przed końcem mapy zrobił sie "krasz" serwera. I lvl oraz questy itp nie zdązyły sie nadpisać ( nadpisuje to sie po zmianie mapy) więc lvl został cofnięty do tej pory gdzie ostatni raz był zapis Mysle, że jakbyś miał screeny że miałeś taki lvl to ktoś z wyższej administracji przywrócił by Ci ten lvl Albo może jak naprawia serwry to jakimś cudem Ci się to cofnie @edit@Freeszu poszukaj na hltv, skoro miałeś taki lvl to tam powinno być Edytowane 6 Marca 2018 przez MaaSteer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Marca 2018 #501347 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Jeżeli nadstawisz screena chociażby z hltv, że swoim lvl, myślę że po południu w wolnej chwili byłbym w stanie dany lvl dodać. Jednak warunki są dwa 1. Musimy być obaj na serwerze, 2. Konieczny jest screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freeszu Napisano 6 Marca 2018 Autor #501348 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 @EvO nie mam screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Marca 2018 #501386 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 (edytowane) W takim razie proponuje pobrać demo z HLTV, ii z niego zrobić screena, prosta akcja. @@ temat do zamknięcia. Edytowane 6 Marca 2018 przez EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Marca 2018 #501504 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi