Marshallek Napisano 7 Marca 2018 #501565 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Twój nick podczas gry: Marshallek Godzina, data zdarzenia: 07.03.2018 / 13:55 Mapa: css_mirage2x2_go STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:79852046 / 194.150.251.247 Uzasadnienie: Chciałem zbanować kogoś kto wyszedł, skopiowałem swoje IP (brawo ja) Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 7 Marca 2018 #501595 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 (edytowane) @Marshallek jakiej komendę użyłeś? @SUNN. zapomniałam mu o tym wspomnieć Już go nawet przeprosiłam Edytowane 8 Marca 2018 przez M a m c i a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 7 Marca 2018 Autor #501687 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 6 godzin temu, M a m c i a napisał: @Marshallek jakiej komendę użyłeś? amx_addban. Próbowaliśmy z matim coś zdziałać, ale amx_unban nie działa. Trzeba więc poczekać te 24h i ban powinien zniknąć (bo na tyle dałem bana). W przeciwnym razie, z tego co wiem, ban dodaje się gdzieś w plikach serwerowych. Więc ktoś z dostępem do FTP bedzie musiał pomoc. Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Marca 2018 #501706 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 @Marshallek Twój ban jakby był w "chmurze" nigdzie go nie widać. Czekaj na UB, jakby były jakieś problemy zgłoś się do kogoś z administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 7 Marca 2018 #501707 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Marca 2018 #501709 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 @Bezzi no nie bardzo, temat został pozostawiony do czasu mojej wypowiedzi. @Marshallek gratuluję znajomości AMXX, graczom którzy wyszli z serwera nie dodaje się komendą amx_addban. Macie w menu specjalną opcję do tego albo zupełnie inną komendę niż amx_addban. Karał warnem Cię nie będę bo sam się ukarałeś banem na IP - gratuluję. Bana zdjąłem ale ogólnie cała sytuacja jest dla mnie cięzka do pojęcia. @Bezzi a tego to nie wiem, @M a m c i a ogarniała ten temat xd Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi