Rekuseq Napisano 8 Marca 2018 #501820 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Witam, Mam problem z odpaleniem cs go. Wyskakuje błąd : Fatal error failed to connect with local steam client proccess. Próbowałem już różnych sposobów z neta: -zakończ proces steam.exe -sprawdź aktualizację steam -sprawdź spójność plików gry Niestety nic nie pomogło. Jeżeli ktoś wie jak naprawić prosił bym o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 8 Marca 2018 #501832 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Cześć tu masz link do poradnika z yt: A w ostateczności możesz spróbować odinstalować i zainstalować ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Marca 2018 Autor #501852 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Dalej nic, Wyskakuje ciągle ten sam błąd Odinstalować, już to robiłem jak i z cs go i z steam i nic właśnie nie pomaga, Myślałem że może to wina kompa lub neta ale grałem już na tym kompie i na tym necie w cs go. Nwm co się z tym stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Marca 2018 Autor #501853 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Ale z tego co widzę na filmiku on ma pliki w folderze których ja nie mam XD Sprawdzałem spójność plików gry i było git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 8 Marca 2018 #501883 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 A spróbuj odinstalować całego Steam też i zainstaluj na nowo platforme, jak i grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Marca 2018 Autor #501893 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Pisalem całego steam odinstalowalem i zainstalowałem ponownie ale nie pomogło. Moge po ty działaniu z tym filmikiem Jak teraz zainstaluje ponownie to zadziala . Jutro jak wrocr ze szkoly sprobuje tak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 9 Marca 2018 Autor #501998 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Dalej niestety nie działa Chyba musze czekać na wymianę kompa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 10 Marca 2018 #502162 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Hmmm ? To ja już niestety Ci nie pomogę. @RekuseQNo, ale powodzenia. Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 26 Sierpnia 2018 #526662 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi