Agent 008 Napisano 9 Marca 2018 #502052 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Twój nick podczas gry:Agent 007Godzina, data zdarzenia:pare godzin temuMapa:de_dust 2STEAM_ID / IP:0:1:127844151Uzasadnienie:Wbijam na serwer chce sobie pograć i nagle jeb ban za vaca bana na zawsze. Nikt się nie zapytał za co to vac na czym on jest, czy jestem jakiś groszy że mam vaca w cs go za numer telefonu nie każdy vac jest za cheaty. Czy jak był gram na ns i mial konto steam z vaciem to też bym dostał bana? Dla mnie jest to nie pojętne czy nie mogę sobie grać na steam na którym mam vaca. Czy jak? Musze u was tylko grać na ns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yavoo Napisano 9 Marca 2018 #502064 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Przepraszam, że się wypowiem ale wg. mnie nie powinny być bany za to, że ma VAC'a na jakieś gierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 9 Marca 2018 #502074 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 VAC ban na koncie = ban perm na naszej sieci jeśli chcesz UB zapraszam do zrobienia 100 reklam lub wykupienia za pozwoleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 9 Marca 2018 #502075 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi