siZe.cfg Napisano 11 Marca 2018 #502410 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) Nick: siZe.cfgWiek: 24 lata w grudniuDoświadczenie (w byciu adminem): Dość spory bagaż , miałem nawet kilka serwerów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: z 5 lat Steam / NonSteam: STEAMDlaczego Ty: W godzinach rannych 7 - 15 admin na serwerze to rzadkość a czitów mnóstwo . Nie chce admina dla szpanu czy coś .. bo w kazdym momencie mogę zrobić własny serwer , czesto gram rano a wtedy nie da się grać , plaga czitów to standard . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6 Kontakt: TEL : 731 *** 001 GG : 6057994 STEAM : siZe.cfgLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/siZe.cfg/80.72.40.110:27008/ Tak wiem dostawałem bany za nie przestrzeganie regulaminu , nie bylo to umyślnie raczej z nie znajomosci regulaminu . Teraz sie juz poprawiłem Mysle ze admin na próbe byłby mile widziany . Edytowane 11 Marca 2018 przez siZe.cfg Allah_Akbar dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 22 Marca 2018 #504668 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Podanie otwarte, zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2018 #504669 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 "Poprawiłeś się w znajomości regulaminu", a wczoraj jak nic poleciał ban za skanik . Poza tym z kulturą u ciebie jest słabo tak samo jak z aktywnością, więc jestem na NIE. Pozdrawiam. Allah_Akbar dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 22 Marca 2018 Autor #504672 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Bo sam się do tego skanu przyznałem bo zabiłem przypadkowo Z kulturą u mnie nie słabo ? tylko szkoda ze jestes na serwerze raz na tydzien wiec co ty mozesz wiedziec na ten temat Czekam na dalsze wypowiedzi a nie od niedzielnych graczy ;P Po drugie to nie jest casting na najlepszego admina . Uwazam ze na serwerze są pilnie potrzebni admini. Gracze uciekają .. wszystko za sprawą czitów . Zazwyczaj gra sama gwardia serwerowa .. Od godziny 7- 17 admini to naprawde rzadkość nie obrazając nikogo tylko Gormit coś tam działał i teraz sesio . Inni admini juz prawie wgl nie grają , wejdą wieczorem na pare minut i to tyle . Po trzecie , gdybym juz dostał tego admina to wiadomo na próbe a wiec moje zachowanie które według ciebie jest nie kulturalne musiało by ulec zmianie. Allah_Akbar dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2018 #504676 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Jestem na tak poprawił się przyznał się do błędu jest w godzinach rannych to duży plus bywał adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 22 Marca 2018 #504696 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 +Steam +Wiek -Znajomość regulaminu (u admina to najważniejsze) -/+ Kultura - Łatwo wyprowadzić cię z równowagi Jestem na nie Allah_Akbar dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobeczek636 Napisano 22 Marca 2018 #504704 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Ja jestem na Tak. I już nie ma się co rozwodzić nad tym, czy gość sb nie wiem.. " przeklnie " czy pusci bąka.. Ja jestem na TAK z tego względu iż teraz jest jakas plaga cziterow, na każdej mapie dosłownie pojawia się jakiś czit wiec admin jest NA GWAŁT potrzebny ! Poza tym chłopak gra tu już długo, gt ma spoko, nie widze przeciwskazan. Pozdrawiam Allah_Akbar dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 24 Marca 2018 #505099 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Mało adminów, a dużo cziterów. Dostajesz swoją szanse na razie na okres próbny dwóch tygodni, nie zepsuje tego Allah_Akbar dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 24 Marca 2018 #505100 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi