kszyku Napisano 11 Marca 2018 #502434 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Nick: kszyku Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem):średnie Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-10 Staż w CS-sie: od stycznia Steam / NonSteam: nwm Dlaczego Ty: Chciałbym wspomuc innych adminów dlatego że wieczorami jest pełno hakerów i chciałbym wspomuc ..Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Kontakt: teamspeek 3 i fb Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/account/manage/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 11 Marca 2018 #502437 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 +Wiek +/- Staż +Miły +Kulturalny +Pomocny +GT Steam? Jak możesz nie wiedzieć czy masz Steam/NonSteam Dodatkowo nie podałeś swojego GT więc to popraw;} Jestem na TAK przynajmniej na okres próbny:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 11 Marca 2018 #502501 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 + staż + często jesteś na serwerze - wiek, na pewno nie masz 16 lat - grałeś na wspomagaczach - ortografia Jestem na Nie. Pozdrawiam, kG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 11 Marca 2018 #502561 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 - Wiek nie masz pewnie 16 lat widząc jak piszesz ? + GT - grałeś na wspomagaczach +/- doświadczenie + kulturalny Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Marca 2018 #502590 Administrator Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Osoba grająca na wspomagaczach i Admin? Te 2 rzeczy do siebie nie pasują. Podane odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Marca 2018 #502591 Administrator Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi