Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data zdarzenia:2018-03-13
Nick gracza: DojczlandComeBack
Dowody: Filmik wrzuciłem na swoje konto YT proszę o to link - 

widać na nagraniu , ze jego celowanie jest bardzo dziwnie uproszczone ii to nie będzie "skill" tylko po prostu AIM .

Proszę o dokładne obejrzenie .. Na serwerze było wiecej graczy lecz wiekszosc wyszla wlasnie przez niego .

Nie zdążyłem nagrać jak on tez bugowal graczy replikami i zastawiał wyjście z lodówki na de rats .

Napisano

NO to jego zna chyba każdy kto gra, co tu dużo mowic.. już nawet przestałem zglaszac do adminow ze on gra bo to bez sensu, zbauja go a i tak zaraz wroci. Destroy tez na niego nie działa. A smieszne jest to ze typek wbil już 90lvl grając tyko i wyłącznie na aimie xD Nie wiem, podlozcie mu bombe na chacie albo cos bo inacze chyba się nie da :)

Napisano

Tak jak mówi @bobeczek636, parę minut temu go kicnęłam 2x, i na razie cisza. I co z tego jak i tak wróci, nie ma sposobu na niego niestety :/ Banować to też nie ma sensu, bo zaraz wraca. Kickać go non stop trzeba, bo jak wejdzie i admin go kicnie 1 2 3 to na jakąś chwilę odechce mu się wchodzić :/

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...