Superman Napisano 13 Marca 2018 #502925 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 A wiec mam pytanie dla czego gracz(w tym wypadku wredna) strzela piorunami przez cale budynki i zabija biegnie do przodu (omija mnie bo na wsparciu na kucaku mnie nie widzi ) i wali do innego gracza piorunem a ten piorun skręca na mnie czy tak miało być ?? bo jesli tak to klasa jak na cod 400 zdecydowanie za bardzo wyposażona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 13 Marca 2018 #502927 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 (edytowane) Klasa jest o wiele za dobra ponieważ nie trzeba nawet celowac z tego syfu.. Proponuję tej klasie zrobić pioruny, które były na początku tylko ze zmniejszonym damage (równym obecnemu), oraz ograniczyć mu broń do jednej. Dodatkowo korzystając z okazji, śmierć także trzeba trochę osłabić. Naćpane 1/15 wchodzą praktycznie co 3 kule, ma 2 bronie, jedna z damage, eliminator rozrzutu, 3 skoki i kosę 1/1 Przed poprawkami wystarczyło jej dać jeden leciutki bonus, a tu 2 bronie, damage i ćpiejki... O wiele za dużo. Aspirant jak na klasę darmową posiada zbyt dużo bonusów.. Rakieta, duża niewidka oraz bh. Proponuję tej klasie odebrać niewidkę, ponieważ za dużo klas ją posiada. Partyzant, klasa niemalże identyczna jak aspirant, tylko zamiast rakiety ma 1/20 z ump. Proponuję ją usunąć i zamiast tego wstawić terminatora z wcześniejszych propozycji. Edytowane 14 Marca 2018 przez Dr.eXizoo Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 14 Marca 2018 #502930 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Co do Zeusa- owszem zgodze sie, ja biegam i caly czas klikam e(tak wiem, sa dwa piorunki), ale lecac przed siebie i wciskajac "e" nie widzac przeciwnika uda mi sie zabic go przez sciane lub gdzies na boku. Osobiscie dla mnie hajlajf,bo jestem takim "malym botkiem" ( nie wykorzystywac tego okreslenia na serwerze Panowie xD), ale duzo graczy narzeka na to. eXizoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 15 Marca 2018 #503266 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 No to tak. Ja proponuje dać mu 2 stare pioruny z 250 DMG na full int i powinno być okej. Wcześniej nie było z nim problemów, oczywiście nie biorąc pod uwagę tego, że miały zbyt duży DMG. Reszty bym nie ruszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi