yavoo Napisano 14 Marca 2018 #502973 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) - Wchodzenie raz dziennie na forum;- Minimum 16 lat;- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich -takie pół na pół. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym - też pół na pół, upominam itd, ale czasami coś się dzieję. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - zostawię to do oceny graczom.- Minimum 30h przegrane na serwerze - 20h, ale aktywność tygodniową mam większą niż Aloria, da się wszystko nadrobić.- Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu; Nick: Gram pod nickiem yavoo. Wiek: Mam 14 lat (za 2 dni 15 lat) Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże, nie jednokrotnie byłem administratorem różnych serwerów (głównie COD Mody) Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mocne 6/10. Staż w CS-sie: Kilka lat (na 100% więcej niż 4 lata), nie jestem w stanie dokładnie określić. Steam / NonSteam: Posiadam konto steam. Dlaczego Ty: Myślę, że powinniście mnie wybrać ponieważ często jestem na serwerze, piszę do administracji na steamie o osobach łamiących regulamin, mam doświadczenie w byciu administratorem, myślę, że jestem dosyć odpowiedzialną i ogarniętą osobą na to stanowisko. by mnie wybrać nie mam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 1,5h do całego dnia z przerwami (nie mówię, że koniecznie na COD'ie). Kontakt: Steam, forum i GG. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/yavoo/80.72.40.110:27027/. EDIT: Myślę, że pomimo mojego młodego wieku dacie mi szansę i się nie zawiedziecie. @Bezzi zielony usunąć usunę, lecz kolor czerwony to nie jest - a bordowy. Edytowane 14 Marca 2018 przez yavoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 14 Marca 2018 #502992 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Ogólnie powiem tak, zgłaszasz często na steamie, na u@ ale jesteś zbyt pochopny i porywczy +Steam - Tygodniówkę masz lepszą od Alora , jak grasz od 6 dni, nawet pełnego tygodnia nie ma, -Krótki staż na serwerze, - oraz najważniejszy powód, niestety Wiek, 14 - 15 lat to za wcześnie niestety Pograj chwilkę dłużej, daj się lepiej poznać , to być może na ten wiek da radę przymknąć oko. Na chwilę obecną na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yavoo Napisano 16 Marca 2018 Autor #503470 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Marca 2018 #503671 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Podanie zamknięte na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Marca 2018 #503672 Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi