ReplayGracza Napisano 15 Marca 2018 #503152 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) Nick: ReplayGraczaWiek: 22Doświadczenie (w byciu adminem): Trzy razy Admin i raz HeadZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: 6-7 lat Steam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Spędzam dużo czasu na serwerze , i dużo osób narzeka na brak adminów , duża ilość Cheaterów którą trzeba wyeliminowaćCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6 godzin może więcej Kontakt: Gadu-Gadu , Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ReplayGracza/80.72.40.110:27008/ Edytowane 15 Marca 2018 przez ReplayGracza Allah_Akbar dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobeczek636 Napisano 15 Marca 2018 #503156 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Ja jestem na Tak: + gra duzo + steam jest wiec oki ( tyko zacznij na nim grac ) + czas gry jest + doświadczenie jakies ma skoro adminem byl Gram teraz dużo na serwerze szczególnie do południa i sami nawet widzicie ze pisze codzinnie na forum, do adminow ze jest jakiś odpal.. praktycznie na każdej mapie trafi się jakiś typek co sb ciśnie na aimie a adminow nie ma, szczególnie wlasnie w tych godzinach. Replay dużo gra, bo widze go codziennie i przyda się taki wlasnie admin, pogadać tez można, wydaje się spoko. NIe mam nic przeciwko. ReplayGracza i Allah_Akbar dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<R36> Napisano 15 Marca 2018 #503160 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Jestem na tak; + bardzo często jest na tym serwerze + posiada steam + doświadczenie jest Moim zdaniem powinien zostać adminem dlatego ze bardzo często gra i po pare godzin a jest bardzo dużo typków co z wh i aimem grają trafiają się i nawet sh. Taki admin jak on by się przydałna serwerze była by fajna i czysta gra. JESTEM ZA!! Allah_Akbar i ReplayGracza dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Platek Napisano 15 Marca 2018 #503208 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Jestem na tak dużo czasu spędza na serwerze i to już powinno wystarczyć bo gdy się nie wejdzie na serwer to ciągle ktoś odpalony lata a adminów nie ma . ReplayGracza i Allah_Akbar dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola ^^ Napisano 15 Marca 2018 #503209 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) Jestem na Tak - Gra dużo na serwerze - Kultura i ortografia na właściwym poziomie -Niestety ale NonSteam Jak dla mnie same plusy. No jeden minus Edytowane 15 Marca 2018 przez Ola ^^ ReplayGracza i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marca 2018 #503259 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Niestety brak steam'a skreśla automatycznie ciebie z tej posady. Jestem na Nie. Pozdrawiam. ReplayGracza, Gormit lowca kotow, hoodie™ i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allah_Akbar Napisano 15 Marca 2018 #503263 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) Jestem na Nie brak steama, który jest wymagany Edit. Zamiast rozdawać obrażone buźki możesz kupić steama z cs 1.6 lub kupić cs'a na steamie jeśli masz konto na allegro to koszt 15 złotych, a na steam koło 30, plus może ktoś z forum chce sprzedać? Swoją drogą ciekawe jak byłeś head adminem bez cs'a na steam Dla 22 latka 15 czy 30 złotych to chyba nie jest duży wydatek Edytowane 15 Marca 2018 przez Allah_Akbar PodajeHazloOkon, ReplayGracza, hoodie™ i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marca 2018 #503292 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 tez jestem za admin czesto powinien byc na serwerze a nie ze jakies odpaly lataja i grac sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 15 Marca 2018 #503333 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Nie spełniasz jednego z ważniejszych wymagań - nie masz steama. Jestem na nie. Allah_Akbar i ReplayGracza dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gormit lowca kotow Napisano 16 Marca 2018 #503390 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Często na serwerze , bezkonfliktowy ale brak steam wiec Jestem na NIE ReplayGracza i Allah_Akbar dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 16 Marca 2018 #503407 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Jesteś często na serwerze, problemów z tobą jakichś nie widziałem, ale NS więc JESTEM NA NIE hoodie™, ReplayGracza i Allah_Akbar dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 16 Marca 2018 #503428 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) Tak jak pisałem na priv koszt steama jest niewielki to zaledwie 15 złoty więc... Odrzucam Edytowane 16 Marca 2018 przez Frost` Allah_Akbar dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 16 Marca 2018 #503429 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi