Beczkozord Napisano 15 Marca 2018 #503173 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Nick 8 GB | PENDRIFE ULTRA RASZ SteamID STEAM_0:1:12006886 Typ Bana SteamID Powód Bana Kultura Zbanowny przez Tom Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| Multi-Head.pl |ONLY DD2|FREE VIP|2000 FPS|SKINY CS:GO| ^ 1shot1kill.pl (de_dus Rozumiem 5 minut bana, ale godzina za jedno słowo? Nie zdążyłem nawet wystrzelić! Wpadam na serwa, i mówię: "Jedziemy z k****" do kumpla krzycha, a potem sobie przypomnialem ze na tym serwie sie nie przeklina i mówie o kurde admin jest, sorry" No i nic więcej nie powiedziałem bo dostałem bana z du*y. TOM JEST NADGORLIWY A JAK WIDOMO NADGORLIWOŚĆ GORSZA OD FASZYZMU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marca 2018 #503174 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 @Tom zapraszam z dowodami, standardowo 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 15 Marca 2018 #503186 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Sprawdzałem z Czarną demko z hltv ale niestety znów nie nagrywa głosu o czym nie wiedziałem. Tak czy inaczej dobrze, że sam się przyznajesz jak ładnie zabłysnąłeś kulturą i za te właśnie wyżej wymienione słowa dostałeś bana bo u nas na serwerze ku*ew nie ma. Za takie typu słownictwo w więskszosci dajemy bany na minimum 3 godziny więc ciesz się, że wyprzedziłem Czarną z banem i dostałeś tylko godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 15 Marca 2018 #503206 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Ban po części słuszny, po częsci nie. To pierwszy ban tej osoby, proponuje zasade kick - 5min - 1h - 3h itp. Stopniowo zwiększać bana, bądźmy ludźmi. Ban już minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 15 Marca 2018 #503207 Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi