Kemocidlo Napisano 23 Grudnia 2015 #370540 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Nick:Kemocik Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem pare własnych serweróe, na paru serwerach Admin - myślę,że doświadczenie spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ nie zawsze jest Administrator na serwerze, a zwłaszcza wtedy jak go potrzeba. Jestem osobą stanowczą, towarzyską, a przede wszystkim sprawiedliwą i wyrozumiałą. Sporo gram w csika, wiec myśle,że nadam jest jak ta lala na admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godzinek. Kontakt: GG : 55879008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 24 Grudnia 2015 #370678 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 http://www.gametracker.com/player/Kemocik/80.72.40.110:27027/ Zastanawiałem się dlaczego, ciebie nie widziałem nigdy na serwerze i się nie dziwię, nawet 8h nie spędziłeś na serwie. Nie znam cię. Nie widziałem cię na serwie. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 24 Grudnia 2015 #370716 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na NIE -Czas na serwerze -Konto pod podanie -Własne serwery i na paru admin ? Możesz nie dać rady ogarnąć all przez co zaniedbasz np. ten... +Wiek +Steam +AMXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 24 Grudnia 2015 #370795 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na nie -Kto ty jesteś? -wogóle cię nie widze na serwerze -daj się poznać -godzinki -Link do GT Pograj jeszcze z nami i daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 24 Grudnia 2015 #370809 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na NIE -za krótki staż na serwerze -nie ma linku do GT (w podaniu) -daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 24 Grudnia 2015 #370811 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 NIe - To, że pograłeś przez 8h wczoraj, nie znaczy, że już dostaniesz szanse - nie znam cie - nigdy cie nie widzialem na serwerze - podanie bez linku do GT - za mało przegranych godzin na serwerze - bez urazy dla innych, ale większość "Świeżaków" w wieku poniżej 18 lat nie ogarnia roli administratora Daj się lepiej poznać, nadrób godziny, przestrzegaj regulamin i złóż podanie za 14 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 24 Grudnia 2015 #371053 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 -Konto pod podanie -Brak linku GT -Nie znam Cie -Jestes na serverze tyle co nic Oznacza to ze jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 24 Grudnia 2015 #371124 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na nie - konto pod podanie - malo Cie widac na serwerze - brak GT - daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 24 Grudnia 2015 #371135 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na nie powody?: -Brak GT -Konto pod podanie -żadko cię iwdze na serwerze -Daj się poznać, niikt cię niezna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Grudnia 2015 #371740 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi