KoKaInE Napisano 18 Marca 2018 #503861 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Nick cheat'era: SzakiraBAJLANDOGodzina, data zdarzenia:17.40Mapa:de_cacheSerwer:#5v5 Link do demka:nie ma nie che mi się nagrywać ale dowody są na serwerze cały czas ten oszust gra STEAM_ID/IP:STEAM_0:1330826510 id 165.120.249.55 ip gracza Uzasadnienie:no wynik 105 i 5 zginięć to chyba coś znaczy gracza gra na aim bocie i wh proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 18 Marca 2018 #503961 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Cytat nie ma nie che mi się nagrywać ale dowody są na serwerze cały czas ten oszust gra Serio? Jak Ci się nagrywać nie chce to co to za skarga na czitera? Bez demka nic nie zrobię, jak widzisz dopiero teraz zobaczyłam temat, nie ma demka, nie ma bana. Prośbę mam do Ciebie, niech Ci się zachce nagrywać demka na cziterów jak zgłaszasz, bo jak zobaczę podobny tekst po prostu zamknę temat.Chciałam w HLTV znaleźć, tylko że podałeś godzinę a 0 dnia I ta godzina nie pasuje nawet w HLTV do mapy którą napisałeś. Zamykam. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 18 Marca 2018 #503962 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi