MaaSteer Napisano 19 Marca 2018 #504085 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: taka jak jest Rozmiar: Napis: Inne uwagi: Chodzi mi tylko o to, czy mógłby mi ktoś to tak przerobić, żeby było wszystko ładnie widać (bo na forum jak wszyscy wiemy jest okrągłe to miejsce ) wiec chciałym żeby to też było tak zaokrąglone i ładnie było wszystko czytelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 20 Marca 2018 Autor #504348 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 /ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Marca 2018 #505283 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Nie moge znaleźć tej czaszki to zrobiłem Ci wgl inny awek xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 25 Marca 2018 Autor #505285 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Fajne, tylko jakbyś mógl to napis albo w innym kolorze albo zrób tak żeby był bardziej widoczny i żeby to było okrągłe i pasowało do avatara na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Marca 2018 #505287 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 (edytowane) @MaaSteer łok łok Do czerwonego pasuje tylko czerwony xd biały wiadomo xd @MaaSteer takie cuś? Edytowane 26 Marca 2018 przez Bezzi MaaSteer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 25 Marca 2018 Autor #505293 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 (edytowane) A mógłbyś zrobić litery takie jak mam na tym avatarze i to "s" w kwadratowych nawiasach ( w sensie napis indentyczny jak mam na tym avatarze tylko do tego co teraz zrobiłeś ) dasz rade?@Bezzi #URLOP Ten ostatni jest w miare spoko, ale kolorystyka troche taka za ciemna W sensie, ta czaszka jakby była abrdziej widoczna troche było by fajnie i żeby odróżniałą sie troche od tych płomieni Edytowane 31 Marca 2018 przez MaaSteer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Kwietnia 2018 #507404 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi