Wariat ;d Napisano 22 Marca 2018 #504777 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 (edytowane) Nick: -k0nfig- Wiek:17 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem kiedyś własny serwer i mam w miarę nawet dobrą wiedze na temat trzymania porządku na grze. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10 Staż w CS-sie: około 5lat Steam / NonSteam: Steam -k0nfig- Dlaczego Ty:dlatego ze chciałbym pomóc w dalszym rozwoju serwera oraz łapania nie uczciwych graczy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na serwerze spędzam w tygodniu od 5 do 6 godzin w weekend od 7 do 8 Kontakt:Jak narazie Forum,steam a GG utworze ;)) Z góry dziękuję i proszę o pozytywne rozpatrzenie Edytowane 22 Marca 2018 przez Wariat ;d Poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killercycDDS Napisano 22 Marca 2018 #504780 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Neutral +amxx +steam -GT - podanie skopiowane. Jeszcze nie wiem z czego ale skopiowane Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariat ;d Napisano 22 Marca 2018 Autor #504786 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Nie jest skopiowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 22 Marca 2018 #504802 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 (edytowane) Jeżeli to jest to GT https://cache.gametracker.com/player/-k0nfig-/80.72.40.110:27027/ to tak, -Grasz jeden dzień i już chcesz admina? , tak to nie działa. Pograj chwilkę pokaż , że CI zależy ,że nie jest to "słomiany zapał " na 2 dni +Steam fajnie, że masz. +/- Wiek - Konto utworzone pod podanie , ale to wiadome, skoro grasz od dziś na serwerze. Ode mnie tak na podsumowanie , popraw GT daj się poznać na forum oraz na serwerze. Na chwilę obecną na NIE. Proponuję zawiesić temat i otworzyć po tygodniu - dwóch aby określić obecność gracza na serwerze. @@ edit co do wypowiedzi niżej , istnieje takie coś jak edytuj post to jest pierwsza moja uwaga , druga ten GT co wysłałeś niżej , jest przegrane 430 minut , więc nie wiele więcej to.moze zsumuj minuty z 10 nicków to ubierasz trochę godzin po tym fakcie jestem zdecydowanie na NIE Edytowane 22 Marca 2018 przez Hastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariat ;d Napisano 22 Marca 2018 Autor #504803 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 (edytowane) 12 minut temu, Hastu napisał: Jeżeli to jest to GT https://cache.gametracker.com/player/-k0nfig-/80.72.40.110:27027/ to tak, -Grasz jeden dzień i już chcesz admina? , tak to nie działa. Pograj chwilkę pokaż , że CI zależy ,że nie jest to "słomiany zapał " na 2 dni +Steam fajnie, że masz. +/- Wiek - Konto utworzone pod podanie , ale to wiadome, skoro grasz od dziś na serwerze. Ode mnie tak na podsumowanie , popraw GT daj się poznać na forum oraz na serwerze. Na chwilę obecną na NIE. Proponuję zawiesić temat i otworzyć po tygodniu - dwóch aby określić obecność gracza na serwerze. Grałem na innych nickach dluzej https://cache.gametracker.com/player/Wariat %3BD/80.72.40.110:27027/ Edytowane 22 Marca 2018 przez Wariat ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi