Patrykoes Napisano 23 Marca 2018 #504945 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Nick: Patrykoes Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Pare razy byłem adminem na różnych serwerach Staż w CS-sie: Około roku Steam / NonSteam: Steam Posiadam Nick PomBda Dlaczego Ty: Dlatego że czasem nie ma administracji na serwerze a np Są cheaterzy bo jednego dziś widziałem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 4-5 h dziennie albo więcej gdy mam czas Kontakt: Forum i Facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 23 Marca 2018 #504946 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Wypowiem się, gdyż gram na tym serwerze i Cię już kilka razy widziałam. Złożyłeś podanie wczoraj na CS:GO#8 i do tej pory nie uzupełniłeś jednej rzeczy, którą poprosił Cię OP #8. - Nie widziałam Cię ani razu abyś grał przez steam - Wiek - Aktywność o to Twoje GT https://cache.gametracker.com/player/Patrykoes/91.224.117.58:27060/ nie masz nawet przegranych 30h jedynie masz 7,23h Jestem na nie. @SUNN. @VisTeR.' @Ania ;) #URLOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi