Dobre Geesy Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Twój nick podczas gry:Dobre Geesy Godzina, data zdarzenia:09,04,2016 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:1902116 Uzasadnienie:Dostałem bana za jakiegoś gościa, który latał odpalony na takim samym nicku jak mam ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 dostałeś bana za czitowanie . Zapraszam admina @ na okazanie dowodów Ma na to 24 godziny . p.s. - graczu czekaj cierpliwie nie spań z postami . Jak admin nie da dowodów nie martw się dostanie ostrzeżenie łagodnie to nie minie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR KU*WA Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Banowany był Nonsteam grający na tym nicku. Miał AimBot'a. W tym czasie poleciało kilka innych banów również. Zaraz podrzucę dokładny czas. Screen Na serwerze było 2 o podobnych nickach. Jedyną różnicą były "jedna" i "dwie spacje" miedzy Dobre a Geesy. Mój błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 okey , gracz dostaje ub . Nastepnym razem ostrożniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...