Dobre Geesy Napisano 9 Kwietnia 2016 #421587 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry:Dobre Geesy Godzina, data zdarzenia:09,04,2016 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:1902116 Uzasadnienie:Dostałem bana za jakiegoś gościa, który latał odpalony na takim samym nicku jak mam ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Kwietnia 2016 #421595 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 dostałeś bana za czitowanie . Zapraszam admina @ na okazanie dowodów Ma na to 24 godziny . p.s. - graczu czekaj cierpliwie nie spań z postami . Jak admin nie da dowodów nie martw się dostanie ostrzeżenie łagodnie to nie minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PREDATOR KU*WA Napisano 9 Kwietnia 2016 #421601 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Banowany był Nonsteam grający na tym nicku. Miał AimBot'a. W tym czasie poleciało kilka innych banów również. Zaraz podrzucę dokładny czas. Screen Na serwerze było 2 o podobnych nickach. Jedyną różnicą były "jedna" i "dwie spacje" miedzy Dobre a Geesy. Mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Kwietnia 2016 #421611 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 okey , gracz dostaje ub . Nastepnym razem ostrożniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Kwietnia 2016 #421612 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi