call_me_Lukas Napisano 25 Marca 2018 #505409 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 (edytowane) Nick:call_me_Lukas Wiek:20 STEAM_ID: STEAM_0:0:427082240Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:0:427082240Doświadczenie w ocenianiu: Byłem kiedyś w UBT, więc doświadczenie w ocenianiu mam Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak na serwerze Cod 200 na 30min Dlaczego Ty?: Ponieważ spędzam dużo czasu na forum jak i na serwerach zdaję sobie sprawę, że jest to bardzo odpowiedzialna posada i chcę pomóc wam byście mieli mniej roboty ! Oczywiście na początku z małą waszą pomocą ponieważ kiedy to ostatni raz byłem na tej posadzie.Wiem iż nie spełniam jednego warunku 2 miesięcy na forum lecz sądzę iż jestem aktywnym graczem jak i forumowiczem i wybaczycie ten jeden punkt. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2-4h Jak jest potrzeba nawet i więcej Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): TAK Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie):NIE Coś od siebie: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pomimo tego że jestem adminem i redaktorem FP to za mało pragnę więcej ponieważ mam dużo czasu ! i zawsze jestem chętny do pomocy ! Edytowane 25 Marca 2018 przez call_me_Lukas Literówka * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 25 Marca 2018 #505422 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Brak dwumiesięcznego stażu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 25 Marca 2018 #505423 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi