Hastu Napisano 25 Marca 2018 #505419 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Nick: Hastu Wiek: 21 STEAM_ID: STEAM_0:0:424892896 Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:0:424892896Doświadczenie w ocenianiu: 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Piastowałem to stanowisko niejednokrotnie w tym również parę lat temu na tej sieci, mam spory bagaż doświadczenia ze sobą i myślę , że poważnie zasilił bym obecną ekipę UBT Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jeżeli tylko jestem na komputerze, mam zawsze otwartą kartę z forum, średnio 3-5h Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Tak Coś od siebie: Bardzo chciałbym wspomóc ekipę UBT , coraz więcej jest zgłoszeń w "zgłoś Cheater'a" gracze wypisują na Chatboxie o to, aby ktoś wszedł i rzucił na to oko. Myślę, że odciążył bym naszych kolegów z UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 25 Marca 2018 #505439 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Zestaw pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 26 Marca 2018 #505655 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi