Jarked Napisano 26 Marca 2018 #505700 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Nick: Jarked Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tutaj wcześniej adminem rożnie to bywało ale myślę ze chętnie wrócił. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 lata Steam : HardCore9510 Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc administracji servera chodzi mi o godziny noce bo ponieważ brakuję administracji w nocy a ja zazwyczaj gram w godzinach nocnych i chętnie bym pomogł w pilnowaniu by gracze przestrzegali regulaminu i kultury osobistej. Pewnie zaraz wiekszość przyczepi się do godzin przegranych na serverze ale jeśli dostanę szansę to aktywność bedzię wieksza. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godzinki ale najcześciej w nocy gram czasami nawet jeśli są gracze to do samego rana Kontakt:steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Jarked/80.72.43.106:27027/ Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaY Napisano 27 Marca 2018 #505816 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Tak więc wypowiem się jako pierwszy Jeżeli dokładnie zaobserwujesz GameTracker MH DD2 to zauważysz ,że w nocy nie ma graczy -> Do 24 owszem jest full 32/32 ale potem z minuty na minute aż do 0/32 Z tego co wiem potrzebne są osoby aktywne rano/południe. Mało ciebie znam nic więcej nie mogę dopisać Pozdrawiam ~P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 27 Marca 2018 #505818 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Jestem na nie: -Słabo Cię kojarze -Na u@ też nie widziałem żebyś coś zgłaszał -mimo tego, ze grasz tu długo jakoś ja nie widuje Cię często na serwerze No ja po prostu jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 28 Marca 2018 #506083 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Stanowcze NIE: - zero kontaktu z graczami jesteś ale Cię nie ma - brak zgłoszeń na u@ - wieczna kampa i brak wykonywania celów to nie jest przykład admina dla graczy Ypss [PL] dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 29 Marca 2018 #506287 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Też jestem na nie. Nie będę powielał wpisu @Kaina dodam tylko od siebie, że nie spełniasz nawet podstawowego wymagania, jakim jest czas spędzony na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Marca 2018 #506338 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Papajek i Masterek powiem Wam, że ciężko znać lub kojarzyć kogoś kto więcej czasu spędza na zielonych, respie i innych kampach niż na grze Na minus: - zero komunikatywności - notoryczne kamperstwo - brak jakichkolwiek celów - GT aż płacze - brak zgłoszeń na u@ lub jest ich tak mało, że ich nie zapamiętaliśmy - mikro albo nie masz albo nie używasz a raczej by się przydało Na plus: BRAK Stanowcze nie ale dziękujemy za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Marca 2018 #506339 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi