Słowieńska.PszenicA^ Napisano 27 Marca 2018 #505885 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Siema mój nick SK.PszenicA^ problem jest tak zbugowało mi CS 1.6 musiałem odinstalować i zainstalować kiedy wbijam na serwer jest problem z hasłem do wpisania konsoli jeden hasło na nick tak zwany /konto a drugi na VIP i wpiszę setinfo _pw na obu osobnym hasłami i nie mogę nadal wbić choć piszę hasło VIP to pokazuję nie prawidłowo hasło. A drugi hasło na nick tak zwany konto. odłączyłeś serwer od powodu, że nie masz dostępu do serwera Jak mogę pisać obu hasła w konsolę żeby wbić na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..Scream.. Napisano 27 Marca 2018 #505902 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Piszesz setinfo _ss (tutaj haslo) i powinno byc git ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słowieńska.PszenicA^ Napisano 28 Marca 2018 Autor #505921 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Działa dzięki. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Marca 2018 #505935 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi