PlayerTheCounterStrike :D Napisano 28 Marca 2018 #505974 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Nick: PlayerTheCounterStrike Wiek: 16 STEAM_ID: STEAM_1:0:196537684 Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:0:196537684 Doświadczenie w ocenianiu: Myślę, że jest na dobrym poziomie Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: ss na serwerze Dlaczego Ty?: Mam już jakieś doświadczenie, funkcje UBT pełniłem wiele razy na sieciach które przez niedługi lub dłuższy czas istniały (upadły, ostatnia upadła gdy założyłem konto na tym forum) Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Forum odwiedzam praktycznie co 30-40 minut (cały czas mam odpalone je w karcie) Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): tak Coś od siebie: chcę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Marca 2018 #506003 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Zestaw na pw. Informacja dla innych, proszę nie składać więcej podań tę na obecną chwile jest ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Marca 2018 #506257 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl PlayerTheCounterStrike :D dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi