Allah_Akbar Napisano 29 Marca 2018 #506231 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Data zdarzenia: przed chwiląNick gracza: bajabongo (size.cfg)Dowody:http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=18774Świadkowie: @FunnyPuma i cały serwer Uzasadnienie: Grałem na 200 na nicku Dojczland i wchodzi admin na nie swoim nicku i wrzuca mnie zmień nick, pytam się dlaczego? Bo ja zabraniam takiego używać. Gdzie w regulaminie nie ma nic na ten temat. Dodatkowo banuje ludzi z jakiegoś dziwnego nicku i pisze na czacie "czity wy*********ć bo nie mam dzisiaj nerwów" http://www40.zippyshare.com/v/T9C8xoU6/file.html Od kiedy admin ustala sobie własne zasady na serwerze? Ban jest na 30 minut zanim skarga zostanie rozpatrzona to pewnie już minie, ale takie zachowanie to jakiś żart własne reguły i zasady ustalane przez admina? Edit. Ten klown ma nick DojczlandComeBack!, nadal nie rozwiązuje to kwestii kultury szanownego admina ani tego, że nicki jednak się różnią i to znacznie. Plus kwestia banowania na jakimś dziwnym nicku Edytowane 29 Marca 2018 przez Allah_Akbar ReplayGracza dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Marca 2018 #506234 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Cytat SKARGA szajs.cfg Edytuj to albo kosz + warnik na konto. Kolejna sprawa: To jest utrudnianie pracy adminom w tym mi Już raz dostałeś ode mnie bana, widzę że nic Cię to nie nauczyło. @Frost` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 29 Marca 2018 #506248 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Z adminem pogadam i konsekwencje wyciągnę. A ty allah teraz będziesz że tak to ujmę pajacował na serwerze? Straciłeś admina i widzę że coś z Tobą się dzieje, jak będziesz dalej tak prowokował to w końcu to się żle skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 29 Marca 2018 #506249 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi