聽BobSON Napisano 23 Grudnia 2015 #370216 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 [align=center]Imi臋:聽Dawid Wiek:聽14 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:聽56942615 Sta偶 na forum:聽2 latka Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:聽By艂em redaktorem na innej sieci Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl:聽Admin x2 Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:聽6-7 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:聽2h dziennie min. Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):[/align] 聽 [align=center]Kr贸tki wywiadzik z szalonym聽@WD 40[/align] 聽 [align=center] [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]@Bobson Witaj, masz ochot臋 na kr贸tki wywiad?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 Witam r贸wnie偶 skoro ju偶 pytasz mog臋 odpowiedzie膰 na Twoich pyta艅 kilka.[/align] 聽 [align=center]@Bobson A wi臋c na pocz膮tek opowiedz mi co艣 o sobie.[/align] 聽 [align=center]@WD 40 Nazywam si臋 Sebastian mam 24 lata pochodz臋 ze Szczecina gdzie wiod臋 swoje spokojne jak偶e skromne 偶ycie.[/align] 聽 [align=center]@Bobson Jak trafi艂e艣 na nasz膮 sie膰?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 Hmm...偶eby nie sk艂ama膰 nie pami臋tam dok艂adnie kiedy mia艂o to miejsce lecz trafi艂em tu przez przypadek a dok艂adniej poszukiwalem Dm jak dobrze pami臋tam pierw grywa艂em na tera藕niejszym (top maps) zmieniaj膮c na Ten gdzie jestem opiekunem...graj膮c non steam wy艂apa艂em ss oczywi艣cie za skilla i przez to i偶 na czas nie wstawi艂em ss nie gra艂em czas jaki艣 po czym spr贸bowa艂em wej艣膰 na serwer po jak偶e d艂ugiej nieobecno艣ci uda艂o si臋 ^^ i tak zosta艂em w艂a艣nie tu.[/align] 聽 [align=center]@Bobson Czy jeste艣 zadowolony 偶e tu trafi艂e艣?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 no baaaaaa w porz膮dku jest ekipa jaka jest na dd2+dm jest nietuzinkowa:)patrz膮c pod wzgl臋dem DM bo to mnie interesowa艂o nie mog艂em lepiej trafi膰.[/align] 聽 [align=center]@Bobson Jaki jest tw贸j ulubiony mod w cs 1.6?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 szczerze m贸wi膮c to nie wiem serio:P nie gram nic innego to mnie wystarcza ale dlaczego tak mam nie wiem sam wi臋c nie pytaj nawet bo nie znam odpowiedzi.[/align] 聽 [align=center]@Bobson Jaka jest twoja ulubiona bro艅 ?[/align] 聽 [align=center]@WD 40moj zestaw to m4 (uwielbiam) usp + deagl czasem urozmaic臋 sobie bior膮c ak47,famasik,scout tez si臋 znajdzie.[/align] 聽 [align=center]@Bobson Sk膮d wzi膮艂 si臋 pomys艂 na taki w艂a艣nie nick?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 graj膮c sobie na serwerach mia艂em okazje zauwa偶y膰 przer贸偶ne nicki...i jaki艣 nick gracza spowodowa艂 i偶 spodoba艂 mnie si臋 w艂a艣nie ten i tak zosta艂 ^^[/align] 聽 [align=center]@Bobson Co s膮dzisz o awansie Malu?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 c贸偶 mog臋 powiedzie膰 skoro si臋 tak sta艂o najwidoczniej ch艂opak zas艂ugiwa艂 na to miejsce by艂 odpowiednia osoba kt贸ra mo偶e wnie艣膰 du偶o dobrego...nie mog臋 zbyt wiele powiedzie膰 o tym bo nie wiem jak b臋dzie wygl膮da艂a jego praca na danym stanowisku szczerze pisz膮c podanie na administratora interesowa艂o mnie tylko i wy艂膮cznie usuwanie drani kt贸rzy u偶ywaj膮 pomocnych gad偶et贸w (czitery tzw.).[/align] 聽 [align=center]@Bobson Masz dziewczyn臋?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 Owszem i to najwi臋kszy m贸j skarb tak jak m贸j syn:) widz膮c charaktery jakie mo偶na spotka膰 musz臋 powiedzie膰 ze takiej osobowo艣ci jaka ma moja kobieta to ze 艣wiec膮 szuka膰 serio sam pewnie wiesz jak jest [/align] 聽 [align=center][/align] 聽 [align=center]@Bobson No w艂a艣nie nie wiem gratuluj臋 Co by艣 zmieni艂 na naszej sieci?[/align] 聽 [align=center]@WD 40to si臋 dowiesz uuuu szczerze nie mam poj臋cia trudne pytanie niech funkcjonuje jak do tej pory i by z czasem stawa艂 si臋 lepszym.[/align] 聽 [align=center]@Bobson Nadchodz膮 艣wi臋ta. Choinka mam nadzieje ubrana?聽[/align] 聽 [align=center]@WD 40 noooo baaa a jak sztuczna 聽niestety ze wzgl臋du na synka ale to nie ma znaczenia ma ju偶 rok i 3 miesi膮ce i jest go wsz臋dzie pe艂no.[/align] 聽 [align=center][/align] 聽 [align=center]@Bobson Rekrutacja na moderatora zosta艂a otwarta, kto jest twoim faworytem?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 nie mam faworyt贸w lecz s艂ysza艂em i偶 Twoja osoba chce z艂o偶y膰 stosowne podanko na moderatora (mo偶esz by膰 ty moim faworytem), i偶 do ludzi nale偶y decyzja(kt贸rzy b臋d膮 rozpatrywa膰 podanie) kogo wybior膮 na to stanowisko.[/align] 聽 [align=center]@Bobson Z tym podaniem 偶artowa艂em zamierzasz sk艂ada膰 podanie na moderatora?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 nie przewiduje takiej sytuacji.[/align] 聽 [align=center]@Bobson Chcesz kogo艣 pozdrowi膰?[/align] 聽 [align=center]@WD 40 Chcia艂bym pozdrowi膰 wszystkich cz艂onk贸w multi-heda w tym (Alexe) zar贸wno 偶ycz膮c wszystkim zdrowych i spokojnych 艣wi膮t Bo偶ego Narodzenia![/align] 聽 [align=center]@Bobson Ja Ciebie te偶 serdecznie pozdrawiam i 偶ycz臋 weso艂ych 艣wi膮t, oraz udanego sylwestra![/align] 聽 [align=center]@WD 40 Dzi臋kuj臋 Ci Bardzo.[/align] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Grudnia 2015 #370217 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ch艂opie, brakuje interpunkcji tu ale nie jest to decyduj膮ce moim zdaniem, chocia偶 na pewno 艂atwiej si臋 czyta, je艣li kto艣 potrafi zachowa膰 te zasady. 聽 Poza tym chyba wiek Cie dyskwalifikuje. Nie trzeba czasem mie膰 16 lat? 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Grudnia 2015 #370225 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 NIE 聽 Kropki gdzie s膮? Nie dawno odszed艂e艣. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Grudnia 2015 #370228 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 na ubt sie nie dawalaes a na redakotra sie nadajesz brak znakow interpunkcji na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 23 Grudnia 2015 #370239 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Na nie. 聽 -w wywiadzie zapomnia艂e艣 o 聽interpunkcji. 聽 -masz troch臋 za ma艂o lat (minimum 16). 聽 -pytania takie sobie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 24 Grudnia 2015 #370918 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na NIE 聽 -twoja interpunkcja nie jest najlepsza. 聽 -wiek. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 24 Grudnia 2015 #371398 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Dziwie si臋, 偶e jeszcze nikt nie zamkn膮艂 tego 聽podania. To jest po prostu straszne. 聽 聽 聽 Wybacz, 偶e tak w 艣wi臋ta, ale tego nie da si臋 czyta膰. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Grudnia 2015 #371545 Udost臋pnij Napisano 25 Grudnia 2015 BoobSON c贸偶 nie postara艂e艣 si臋. Ten wywiad nie nale偶y do najlepszych. Pierwsze co rzuca si臋 w oczy brak interpunkcji. W dodatku z pytaniami si臋 nie postara艂e艣. 聽 Je偶eli zale偶y Ci na tej posadzie popracuj troch臋 nad stylem. Licz臋 tak偶e na wi臋cej kreatywno艣ci. 聽Je偶eli poprawisz si臋 zapraszam za 2 tygodnie. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Grudnia 2015 #371546 Udost臋pnij Napisano 25 Grudnia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi