KrosikPL Napisano 31 Marca 2018 #506678 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Nick:MaciejWiek:18Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem kiedyś admina na 1 serwerze ale już nie wiem na jakim,więc chcę spróbować na waszych i zobaczyć i dalej się spełniam.Znajomość AMXX (W skali 1-10):prawedę mówiąc to 5.Staż w CS-sie: W cs gram od 8 lat, ale 1 rok miałem przerwę.Steam / NonSteam: Steam.Dlaczego Ty:Ponieważ zauważyłem że potrzebujecie admina,i chcę pomagać graczom się wybić.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Gram od 8 do 19 godziny codziennie.Kontakt: Forum,SteamLink do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/maciej25/91.224.117.30:27050 Pozdrawiam wszystkich graczy.!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 31 Marca 2018 #506680 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Po pierwsze link do GT zły, daj poprawny chociaż w sumie nawet chyba nie ma po co Na serwerze nigdy Cie nie widziałem, nie mam pojęcia czy Ty w ogóle tam grasz bo takiego nicku w game trackerze nie ma (maciej25) jest tylko jakiś (MaCiej) No moim zdaniem podanie od razu do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrosikPL Napisano 31 Marca 2018 Autor #506682 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 GT nie wiedziałem jak wstawić,na serwerach gram przeważnie na jednym bo jest moim zdaniem najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Marca 2018 #506683 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Godzinę temu, KrosikPL napisał: i chcę pomagać graczom się wybić ? Czy to jest Twój GT? https://www.gametracker.com/player/MaCieJ/80.72.43.106:27027/ I jeszcze jedno: po co Ci aż trzy konta na forum? @KrosikPL @MaciejPL i @Maciej25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrosikPL Napisano 31 Marca 2018 Autor #506686 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 3 konta ponieważ nie chciały mi wejść nazywy i próbowałem wejść na te 3 ale na 1 mi sie zalogowało i nwm czemu jest tyle. A ten link do game tracker nie chce mi wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Marca 2018 #506689 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 @KrosikPL No to te konta zostaną zbanowane + skoro ten GT który wkleiłem nie działa, do podaj swój poprawny GT. Bo ja u Ciebie widzę tylko 3h i słabą aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrosikPL Napisano 31 Marca 2018 Autor #506693 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) Czemu zbanowane?.A GT naprawę nie wiem jak wkleić.To 3h może się zwiększyć i aktywność powiększyć. A jak wkleić gt? Edytowane 31 Marca 2018 przez KrosikPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrosikPL Napisano 31 Marca 2018 Autor #506694 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) Zobacz teraz czy nie ma maciej25 https://www.gametracker.com/maciej25/ A ten link do GT jest dobry??? Edytowane 31 Marca 2018 przez KrosikPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Marca 2018 #506744 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Zupełnie nie kojarzę Twojego nicku z serwera.... Mówisz, że zauważyłeś, że potrzebujemy admina. Jeśli GT, które @SUNN. #URLOP podał wyżej jest Twoje to pojawiasz się na serwerze raz na ruski rok więc nie wiem jakim Ty to cudem zdążyłeś zauważyć Za to ja zdążyłam zauważyć, że samo podanie to za mało aby dostać Admina. Zapraszam na serwer żeby inni gracze oraz Admini mieli szansę Cię poznać bo bez tego ani rusz i ewentualnie zapraszam z podaniem za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Marca 2018 #506745 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi