Logitech Napisano 1 Kwietnia 2018 #506830 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Twój nick podczas gry: Tymbark Godzina, data zdarzenia: 01.04.2018 - 10:04:24 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:378074245 Uzasadnienie: Nie mam pojęcia o co chodzi z tym AB bo przeglądając nawet powyżej 10 stron w AMXBans nie znalazłem swojego nicku chyba że przeoczyłem ale nie wydaje mi się. Druga sprawa jest taka że mam włamy na konto i problem jest w tym że nie działa mi zabezpieczenie w postaci hasła chyba że coś źle robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 1 Kwietnia 2018 #506835 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) @Dr.eXizoo Zapraszam. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez MaaSteer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 1 Kwietnia 2018 #506837 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 21 minut temu, Logitech napisał: mam włamy na konto i problem jest w tym że nie działa mi zabezpieczenie w postaci hasła chyba że coś źle robie. Zmień hasło na inne, lub poproś opiekuna serwera o zresetowanie hasła. Ewentualnie, ale też musisz się dogadać z opiekunem, aby zrobił Ci nick na hasło setinfo _pw "haslo" Zakładam, że gracz spojrzał w bansie na nick, a nie sprawdził SID'a, który masz ciągle ten sam z tego co widzę. Decyzje pewnie podejmie ktoś wyżej. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 1 Kwietnia 2018 #506840 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Często ktoś wchodzi na serwer pod Twoim nickiem i lata na cheatach, nigdy nie miałem pewności czy to byłeś Ty, czy podszywka. Najlepiej by było jakbyś zgłosił się do Ani, ona bardzo ładnie Ci wszystko wytłumaczy z hasłem na nick. Przepraszam za mój błąd. Logitech dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logitech Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor #506842 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Nie ma sprawy, będę musiał po prostu ogarnąć te hasło i tyle. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 1 Kwietnia 2018 #506843 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 @Dr.eXizoo Następnym razem sprawdzaj po sidzie a nie sugerujesz się tylko nickiem. Gracz dostaje ub. I zgłoś się po jakieś hasło do wyższej Administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 1 Kwietnia 2018 #506844 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi