HeNI#ek Napisano 3 Kwietnia 2018 #507394 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: taka jak jest Rozmiar: na forum jako prof Napis: HeNI#ek Inne uwagi: Chodzi mi tylko o to, czy mógłby mi ktoś to tak przerobić, żeby było wszystko ładnie widać (bo na forum jak wszyscy wiemy jest okrągłe to miejsce ) wiec chciałym żeby to też było tak zaokrąglone i ładnie było wszystko czytelne i napisane mój Nick powiedzenia Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez HeNI#ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragon Napisano 3 Kwietnia 2018 #507397 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Zlecenia są robione od 30 postów ! @SUNN. #URLOP @Bezzi HeNI#ek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Kwietnia 2018 #507401 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 HeNI#ek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi