Rekuseq Napisano 7 Kwietnia 2018 #508087 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick cheat'era: Psycho i sebek123c ( Nie pamiętam czy na pewno taki miał nick sebek, ale jakoś tak. Na demku widać ) Godzina, data zdarzenia: Nie wiem xD Mapa: de_aztec Serwer: ffa Link do demka: http://d1.hltv.org.pl/srv23583/HLTV-1804072029-de_aztec.dem.zip //Hltv STEAM_ID/IP: Psycho: STEAM_2:0:520844789 a sebek nie jestem w stanie podać Uzasadnienie: Panowie obrażali mnie oraz pana o nicku: tm.ikz , Z Panem psycho jakiś czas temu miałem do czynienia, dostał wtedy bana na 1 dzień. Teraz proszę o nałożenie na tego gracza bana na tydzień. Prosiłbym również Ubt o potwierdzenie mojej opinii, że pan ikz jest czysty, tak mi się wydaje. Niestety nie mogę własnoręcznie zbanować graczy, ponieważ nie było mnie wtedy na serwie i dostałem info o takowej sytuacji. @M a m c i a A sorka pomyliłem : HLTV-1804071845-de_aztec.dem.zip Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez RekuseQ Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 8 Kwietnia 2018 #508187 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) @RekuseQ Jesteś pewien że to ta mapa? Ja nie widzę nawet takich nicków jak Psycho i sebek123c na tym demku które przedstawiłeś. Demko z HLTV trwa 20 minut i zanim dajecie zgłoszenie m.in demko to upewnijcie się na 100% czy wszystko się zgadza. Bana dostał na jeden dzień więc dam mu na 3 dni odpoczynku, jeżeli po 3 dniach zmiany nie będzie dalej będzie wyzywał to zgłaszajcie to od razu to wtedy dostanie dłuższy odpoczynek. Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez M a m c i a Rekuseq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 8 Kwietnia 2018 #508199 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi