Wiktor_czarny69 Napisano 7 Kwietnia 2018 #508088 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Nick:Wiktor_czarny69Wiek:24Znajomość AMXX (skala 1-10):10Piszesz/edytujesz pluginy?:takIle czasu poświęcasz na forum dziennie?:jestem praktycznie cały czas tylko jak nie mam internetu to mnie nie ma. Dlaczego Ty?:chciałbym coś wprowadzić tutaj i chce dobrze dla tego forum. Chciałbym pomagać innym. Coś od siebie:Chcialbym żebyście moje Podanie zaakceptowali ponieważ chcę zrobić dla forum dobrze. SQNFUN, RWA KULSZOWA, RYBSON i 3 innych dodali reakcje 1 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Kwietnia 2018 #508103 Administrator Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Ty chcesz otrzymać rangę Supporta nie mając pojęcia jak wygląda forum? Najpierw zobacz co gdzie jest na forum. Dodatkowo z chęcią sprawdzę twoją wiedzę AMXX na poziomie 10/10. Nie mogę się doczekać. Przy okazji mi pomożesz jak już napisałeś w podaniu . Edit: Kolega potrafi się cofać w czasie. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Kwietnia 2018 #508106 Administrator Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi