T-Killa Napisano 8 Kwietnia 2018 #508110 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Nick: Lucky $hot! T-Killla`Wiek: 20Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem, próbowałem nawet ze swoim serwerem.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 bo się zapomniało sporo, kwestia czasu i będzie lepiej.Staż w CS-sie: Oho, coś około 8 lat, chyba.Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Chciałbym pomóc trochę z tymi niegrzecznymi osobnikami, którzy biegają jak niema żadnego admina. Chciałbym też jakoś sensownie wykorzystać czas, który i tak poświęcam będąc w grze.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Szczerze to z czasem bywa różnie, nie raz jestem nawet o godzinie 6 rano aktywny nawet do wieczora, czasem bywa tak, że wejdę i zagram 2-3 mapy, różnie na prawdę, ciężko to określić ale myślę, że z 3 godziny tak lekko.Kontakt: Steam, forum.Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Lucky %24hot! T-Killa`/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 8 Kwietnia 2018 #508119 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Oczywiście że jestem na TAK + GT prawidłowe + pomaga graczom + Kultura to podstawa + amx zna bo był adminem na innym serwerze to myślę że nie będzie problemów ☺ To wszystko ode mnie pozdrawiam *w* !! Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez *W* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuCraft!! Napisano 10 Kwietnia 2018 #508497 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Jestem na Tak +GT +Doświadczenie +Wiek +Kultura +Był adminem Tyle ode mnie pozdrawiam koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 10 Kwietnia 2018 #508501 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 +Wiek +GT +Kultura +Często na serwerze Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Kwietnia 2018 #509305 Administrator Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Jak twoja aktywność na serwerze się polepszy zgłoś się do mnie na Steam w celu rozpatrzenia podania. T-Killa i *W* dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi