kappa XD Napisano 16 Kwietnia 2018 #509443 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 dzis był bag z rynkiem [ZE dawalo 2 razy wiecej st } jako 1 zglosilem buga do marshalka i powiedzieł ze nie usunal mi konta i nie dostane bana na serwerze . jak pRZyszłem o 21 nie miałem skinuw i rangi [gold nova 1] i chciałbym odzyskac konto { muj nik w grze kapa1234} prosze o pomoc !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 16 Kwietnia 2018 #509446 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Osobiście Was poinformowałam aby nie używać rynku dwóch już poleciało pomimo upomnienia, masz szczęście że zostało Ci konto usunięte, dwóch graczy nie mieli takiego szczęścia jak Ty. @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Kwietnia 2018 #509447 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Trzeba było nie bugować na kilka milionów ST. Konto nie wróci. Sam sobie na to zasłużyłeś. Zamek. NaYs i Mamusiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Kwietnia 2018 #509448 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi