Wiktor_czarny69 Napisano 23 Kwietnia 2018 #510746 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Siema jest problem bo na serwerze cs:go #4 jest bug i sprzedałem kose za 100000k i nagle miałem 200000k a później byłem na ruletkę i wygrslem kilkadziesiąt milionów i niby że zbugiwalem sb st jak mi są nie potrzebne wgl i wiedziałem że za to jest ban. @LOLSON #ZW @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozytywny.exe Napisano 23 Kwietnia 2018 #510750 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Skoro wiedziałeś że to może być bug i że jest za to ban to czemu tego wcześniej nie zgłosiłeś chociażby na u@?? Do tego jeszcze mnie oszukałeś, że niby to wszystko wygrałeś na ruletce. Nie wierzę żebyś wystawił skin za 100k i żeby go ktoś kupił za taką sumę, bo nikt tyle nie ma. Chyba że wiesz jaki miał nick ten ktoś. Jeśli tak to napisz go poprzez edycję posta. Nie dziw się że wyrwałeś bana na tydzień. I takie posty zamieszczaj w odpowiednim dziale. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez pozytywny.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozytywny.exe Napisano 25 Kwietnia 2018 #510946 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Gracz zrozumiał swój błąd i następnym razem będzie zgłaszał bugi serwera. Oczywiście kara go nie ominęła. Temat do zamknięcia @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Kwietnia 2018 #510948 Administrator Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 No to zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Kwietnia 2018 #510949 Administrator Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi