Kolip (NEW) Napisano 28 Kwietnia 2018 #511393 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Witam mam problem związany z kontem a mianowicie chodzi o to że grałem sobie wczoraj na serwerze zbierałem skiny i tp. miałem już wszystkie od jakiegoś typa o niku @stanik (dzięki ziomuś) i wszystko git wychodzę o 22 godzinie idę spać wstaje dziś rano wchodzę na server o 8:30 i nic nie mam skinów,rangi i st.Co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeNI#ek Napisano 30 Kwietnia 2018 #511760 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 To jest problem taki że gracze bugują St przez rynek opiekun albo ktoś z Multi Head powinien zamknąć rynek Przyjaciel13274 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 3 Maja 2018 #512319 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl *W* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi